Monday , March 27 2017

Втора онлајн емисија „ Студентите на медицина и ромските соседи“( Video)

Втора онлајн емисија „ Студентите на медицина и ромските соседи“

 

 

 

Chitingen li akava?

Отворени се телефонски броеви за донации за помош и придонес во изградбата на нова детска градинка во општина Шуто Оризари.

Отворени се телефонски броеви за донации за помош и придонес во изградбата на нова детска …

Ромите од Кочани ќе се обучуваат за отворање сопствен бизнис

Појдувајќи од фактот дека Ромите се ранлива група која што живее во ризик од социјално …