Tuesday , October 24 2017

ОНЛАЈН ЕМИСИЈА: ПРОМОЦИЈА НА ПРОЕКТОТ „СТУДЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНА И РОМСКИТЕ СОСЕДИ“( Video)

ОНЛАЈН ЕМИСИЈА: ПРОМОЦИЈА НА ПРОЕКТОТ „СТУДЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНА И РОМСКИТЕ СОСЕДИ“

ЕМИСИЈАТА ДИРЕКТНО ЌЕ МОЖЕТЕ  ДА ЈА СЛЕДИТЕ  СРЕДА ВО 18:ОО час.

ГОСТИ: АКИФ КАРИМАН – ПРОЕКТ КООРДИНАТОР,  ЕРОЛ УКО  АСИСТЕНТ  КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТ

 

 

 

 

Chitingen li akava?

Agorutni konferencia tari „Drakhin tare biradžakere organizacie – Romane khedinakoro džovapi“

Agorutni konferencia tari „Drakhin tare biradžakere organizacie – Romane khedinakoro džovapi“ Ko nakhlo paraskin ko …

Промоција на проектот Вработување на млади Роми

Центарот за економски анализи – ЦЕА Скопје во соработка со организациите Сумнал, Светла Иднина и …