Tuesday , June 27 2017

Отворени се телефонски броеви за донации за помош и придонес во изградбата на нова детска градинка во општина Шуто Оризари.

Отворени се телефонски броеви за донации за помош и придонес во изградбата на нова детска градинка во општина Шуто Оризари.
Хумани граѓани, Вие сте на ред! Со едно јавување донирате 100 денари.
Телефонските броеви: 143-133 од сите мрежи во Македонија

Chitingen li akava?

Демант на пратеникот Курто Дудуш до порталот Република.мк

Во однос на објавата на порталот Република.мк со наслов “ПАРТИСКАТА КНИШКА ЌЕ ВРЕДИ ПОВЕЌЕ ОД ЛИЧНА …

Reportaza sar naklja o Ramazanska postija thaj so spreminelape basho Fitr Bajram ko Dzamie( Video)

Amari ekipa taro 24 vakti hazrkerga jek anketa bašo agorkeribe e Islamsko bidzukoske Ramazani , …