Tuesday , January 17 2017

ПОВИК – за практиканство за студенти на Медицинскиот факултет во Р. Македонија

повик

14188631_1000112143434835_1644578910516273442_o

Chitingen li akava?

Maskarthemutno Artistikano Konkùrsi “Romano Amal” 2016

Maskarthemutno Artistikano Konkùrsi “Romano Amal” 2016 Poèzia – Naràcia – Teàtro – Fotogràfia citripen (Drawing) …

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА НА ОБУКУ

у оквиру пројекта: „Едукацијом и запошљавањем до интеграције“.  (пријављивање у периоду од 01.09.2016. до 15.10.2016. …