Tuesday , October 24 2017

Сензационален трансфер! Главната ѕвезда на Барселона се сели во Англија!

Според медиумите, во Барселона се плашат дека можат да останат без Меси, затоа што за него е заинтересиран Сити.

Меси повторно е важен играч за Барселона, затоа што постигна 48 голови во сите натпреварувања. И покрај неговата одлична форма, 29-годишниот Меси сеуште не се знае дали ќе остане во Барселона.

Неговиот договор завршува наредното лето, а сеуште не потпиша нов.

Chitingen li akava?

Thavdela 3-to kolo erat taro LŠ ko Europakere stadionija.

Erat khelelape o 3-to kolo taro Liga Šampionengiri , kote so ka khelenpe 8-to mečija …

Maribe maškar o fudbalerija thaj o sudije.(VIDEO)

Ko fudbaleskere mečija paš ko golija thaj sa o javera šuže momentija isi than bašo …