Friday , April 28 2017

Agar bi ovena o 4 bers e Prezidenteja Donald Tramp ki Amerika.

Agar bi ovena o 4 bers e Prezidenteja Donald Tramp ki Amerika.

1. SAD thaj o MEXICO ka oven ulavde zidoja
2. E muslimanenge privremeno ka ovel branimo o khujbe ki Amerika
3. O migrantija bizo dokomentija ka oven deportirime
4. Nekola taro reforme kola so angalen o ex pretsedateli Obama ka oven vikime tari sila.

Donald

 

 

 

 

Chitingen li akava?

МОЖНОСТ ЗА СИТЕ МЛАДИ: Се најавува одличен музички фестивал за време на 1-ви Мај!

За само една година постоење туристичката агенција „Ескејп“ овозможи младите да го почуствуваат новиот тренд …

Родителите атеисти се подобри во воспитувањето на своите деца, покажува ново истражување

Без разлика дали причината е да им вродат традиционални семејни вредности, или пак вистински да …