Tuesday , February 21 2017

Avdije taro 18:00 ki emisija Eurorom ka diken soske adzavkergjem o online anketa taro 24vakti.mk

Ki emisija Eurorom ka diken soske adzavkergjem o glasanje ki online anketa bashi romane politicharija

 

 

Chitingen li akava?

Како до нова влада – Заедничка програма или делење функции?

На внимателност и трпеливост повикаат дел аналитичари за формирањето на идната влада. Според нив, поради …

Потврдена победата на ВМРО-ДПМНЕ со 51 наспроти 49 пратеници за СДСМ

Потврдена победата на ВМРО-ДПМНЕ со 51 наспроти 49 пратеници за СДСМ Новите членови на македонскиот …