Thursday , September 21 2017

Eurorom

Британија и кажа НЕ на Европската унија, премиерот Камерон најави оставка

Велика Британија и кажа НЕ на Европската Унија. На историскиот референдум 52 проценти од Британците се изјаснија за напуштање на унијата по цели 43 години во европското семејство. Утринава премиерот Дејвид Камерон најави дека поднесе оставка од функцијата. На премиерското место останува во наредниоте три месеци. Во обраќањето со јавноста, …

Čitin Pobuter »

Emisija Eurorom Shaban Saliu sebepi 8 april sumnaleskoro dive thaj o dsr( Video)

Čitin Pobuter »

Situacija e romengi ki Europa sar dikel o Rutko Kawcinski romano aktivisti ki emisija EUROROM KO 24VAKTI avdije taro 18:00 o chaso dikenamen!!

Emisija Eurorom eksluzivno shaj te diken la salde ko www.24vakti.mk ko akava jekutno romano web portali shaj te diken tema taro romano sakovadiveskoro dzivdipe i emisija si sakova paraštuj  live stream taro 18:00 o saati . Ki avdisutni emisija shaj dikena eksluzivno intervu e  Rutko Kawcinski manuš kova si pendzardo …

Čitin Pobuter »

8000 жени во репродуктивен период од Шуто Оризари многу од нив сеуште немаат матичен гинеколог( Видео емисија”Еурором”)

„Една родилка и две починати новороденчиња во 2015 та година“, „Зошто“? „Шуто Оризари без матичен гинеколог“, Само, 5,6 проценти од жените се посетени од патронажата во текот на бременоста“ „Зошто?“„Инститиуциите не најдоа трајно решени за незаконските наплати од гинеколозите“, „Мерките на Министерството не стигнуваат до нас“, ова се дел од …

Čitin Pobuter »

Avdije 11.12.2015 taro 19:00 o ari – Live Emisija Eurorom

Avdije 11.12.2015 taro 19:00 o ari ka ovel i 3-to emisija Eurorom live ki amari online web tv. Avdivesutni tema tani: Romano Genocid šunen so vakerena o romane ekspertija baši akaja tema.

Čitin Pobuter »

Eurorom erat 18:00 ki amari Online TV

Avdije tari 18:00 o ari ki amari online televizija ka ovel prezentirime i 3-to emisija taro Eurorom. Misafiri ki amari emisija taro o Šaban Saliu pretsedateli ki političko pardija DSR.

Čitin Pobuter »

Ramiza Sakip proekt menadzeri Romaversitas Makedonija – EUROROM-

Akate shaj dikena i emisja EUROROM  e  Ramiza Sakip, Romaversitas Makedonija – proekt menadzeri

Čitin Pobuter »

Eurorom prvo emisija, misafiri o Redzep Ali Čupi.

Eurorom prvo emisija, misafiri o Ređep Ali Čupi. Pobuter diken ki emsisija.

Čitin Pobuter »