Friday , July 21 2017

Sport

Финале турнир мал фудбал Шуто Оризари 2016

Финале турнир мал фудбал  Шуто Оризари 2016  19.00 чaсoт  нaтпревaр зa третo и четвртo местo пoмеѓу екипите Турбo и Гaлaктикoс. 19.40 ревијaлен нaтпревaр пoмеѓу пoстaрите легенди нa фудбaлoт oд Шутo Oризaри. 20.30 чaсoт финaле пoмеѓу Рoмa Шуткa и Филеo.  

Čitin Pobuter »

Turnivo mal fudbal Shuto Orizari 2016

Turnir vo mal fudbal Shuto Orizari 2016 Polufinale – TURBO – ROMA SHUTKA GALAKTIKOS – FILEO Sabota 19.30 casot  

Čitin Pobuter »

ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – ШУТО ОРИЗАРИ 20

ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – ШУТО ОРИЗАРИ 2016 Ги известуваме фудбалските екипи дека сабота и недела ќе се одиграат полуфиналните и финалните натпревари.

Čitin Pobuter »

Финале турнир мал фудбал Шуто Оризари 2016 -Рoмa Шуткa и Филеo

Финале турнир мал фудбал  Шуто Оризари 2016  19.00 чaсoт  нaтпревaр зa третo и четвртo местo пoмеѓу екипите Турбo и Гaлaктикoс. 19.40 ревијaлен нaтпревaр пoмеѓу пoстaрите легенди нa фудбaлoт oд Шутo Oризaри. 20.30 чaсoт финaле пoмеѓу Рoмa Шуткa и Филеo.

Čitin Pobuter »

Turnir tikno fudbal 2016 Shuto Orizari( Video)

Amari ekipa taro 24vakti ko turnir ko tikno fudbali Shuto Orizari 2016 si medimsko pokroviteli . Ko akava momenti si ki dujto faza o turniri amen lelem izjave taro Sember. Kadri, Daniel taro organizatorsko uprava bashi sarnakela o turniri. Ake so vakerena ola diken ko video…..  

Čitin Pobuter »

Извештај 19.07 Турнир Шуто Оризари 2016

Извештај 19.07  Турнир мал фудбал Шуто Оризари 2016 Вчера се одиграа три натпревари каде веќе натпреварувачите со силна мотивација ги играат натпреварите од третото коло со цел да издвојат бод повеќе за пласирање во втората фаза од турнирот. Шутка Сити го одогра натпреварот со Напредок и ја совлада екипата на …

Čitin Pobuter »

Турнир мал фудбал Шуто Оризари 2016 19 07 2016

Турнир мал фудбал Шуто Оризари 2016 19 07 2016 ( ВТОРНИК)

Čitin Pobuter »

Извештај 14 07 Шуто Оризари 2016

Извештај 14 07 Четвртиот ден од Турнирот Шуто Оризари 2016 се одиграа четири натпревари. А.Ц. Милан и Рамстор краен резултат 1:1. Елвис од А.Ц. Милан се здоби со повреда на коленото но сепак не успеа да извлечат и 5-ти фаул за да шутираат пенал и да издвојат победа. Момчиња и …

Čitin Pobuter »

Извештај 13.07 Турнир Шуто Оризари 2016

13 07 2016 Третиот ден од турнирот помина ез никакви инциденти бидејќи се истакна квалитетот на играчите и добрата стратегија на селекторите. Се одограа 5 натпревари од петтата и првата група од втората фаза на натпреварите. Рома Маџари ги совлада Брзи Дечки со конечен резултат 3 спрема 0. Енис, Берхан …

Čitin Pobuter »

Извештај 12.07.2016 турнир Шуто Оризари 2016

Квалитетот и добрата стратегија на селекторите на екипите донесе резултати и во вториот ден од традиционалениот турнир во мал фудбал Шуто Оризари 2016 година. Оваа година и во двата дена се играло без поголеми прекршоци и до сега никој од екипите нема направено 5 фаули за да може судиите Енвер …

Čitin Pobuter »