Tuesday , June 27 2017

20170618_124230

Chitingen li akava?

Демант на пратеникот Курто Дудуш до порталот Република.мк

Во однос на објавата на порталот Република.мк со наслов “ПАРТИСКАТА КНИШКА ЌЕ ВРЕДИ ПОВЕЌЕ ОД ЛИЧНА …

(Live) Press Konferencija Zoran Zaev thaj o Johanes Han