Saturday , June 24 2017

Info sesija bashi stipendije taro REF

Diken pobuter i info sesija so kergja o REF bashi romane stipendije

Video

 

 

 

Chitingen li akava?

Џафери: Успехот во работата на Собранието зависи од сите 120 пратеници

Новиот собраниски спикер Талат Џафер своето прво обрќање во јавноста го имаше денеска на конференцијата …

Ден за историја – Вардарки против Ѓер за европска титула

Судир на титаните, така е насловен денешниот дуел меѓу Вардар и Ѓер (17.45 ч.) во …