Monday , March 27 2017

Kalkulatori kova so brojnela kobor pratenikija

Akava kalkulatori kova so lela podatokija taro DIK brojnela kobor pratenikija ka kuven ko parlamenti, pobuter mecinen

kaj so pisinela kalkulatori.

Kalkulatori

Chitingen li akava?

Осмомартовски марш – „Не сакам тава, сакам права“ (ВИДЕО)

Со пароли и скандирања „Не сакам тава, сакам права“, „Не сакам тава сакам плата“, Платформата …

Иванов не му го дава мандатот на Заев

Претседателот Иванов вели дека нема да му го даде мандатот за формирање влада на лидерот …