Sunday , February 19 2017

Nevebersheskiri proslava ki FS pralja Ramiz thaj Hamid

Nevebersheskiri proslava ki FS pralja Ramiz thaj Hamid

Diken video…

Chitingen li akava?

Online debata: Studentite po medicina i romskite sosedi- 3 emisija

Online debata: Studentite po medicina i romskite sosedi- 3 emisija Emisijata e realizirana kako del …

Адемов: Да им помогнеме на Демирови , кои настрадаа во пожар

Седумчленото семејство Демирови од Штип, чија што куќа изгоре до темел, остана и без единствената …