Friday , April 28 2017

Smešna Videa – Probinen mate asan

Chitingen li akava?

Забарикадираниот снајперист во Далас е мртов

Најмалку пет полицајци се убиени, а шестмина се повредени во текот на протести против полициското …

Taro avdije pocminela o masek Ramazan

Taro avdive 6 juni  sa dži ko 5 juli si o maseko taro posti Ramazan. …