Аеродромите во Скопје и Охрид официјално отворени за летови

Одговорчен меѓународен аеродром во Скопје и аеродромот во Охрид и успешно се отвораат за летови по тримесечен прекин на време пандеј на Интернет од Ков – 19.

Аеродромит се отвори Овозможува протоколот од Комисијата за варирање на можноста за живеење од светски стандарди.

Заштита на маски и Дезинфекција на полето за реализација на овластувањата, како термички камион, така што може да се посвети на телесната температура. Сомнително ќе се спроведе во простории за изолација.

Патнички се основачки ќе дозволи да понудите понуда за три часа пред летото, ограничено со дозвола за посета и за посетителите на списокот.

Во авионите нема ограничување на местата за посета, патниците мора да се привлечат маки за време на лето, а кабините на авионите се опремени со можноста за хели филтер.

Патникот може да се реши за идејата за да се добие прилагодено на патиштата, носачите маски и дезинфекција на службени лица, патниците може да се добие можност за привлекување места за да може да им се овозможи да им овозможи на тестовите за корона вирусот или да направат карантин.

Првиот лет од скопската аеродром е за Бремен и ќе може да се најде на авион на „Туркиш ерлајнс“ од Истанбул. Првите летови од охридски аеродром може да се даде подарок и од Цирих и Милано.

 

порта3


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime