Арјанит Хоџа: Желино може да растури Влада

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа, испрати порака за растурање на Владата со која и покрај оставката уште раководи Зоран Заев.

„Желино, во кое се роди една партија (како движењето БЕСА), може да биде и Желино кое растура една Влада“ – напиша Хоџа.

Related post