Атракција на векот: Глобтротер изведе досега невидено забивање (ВИДЕО)

Коментар за потегот не е потребен. Само треба да се погледне и тоа неколкупати, зашто вакво забивање не е видено досега, а го изведе член на славните Харлем Глобтротерс. Голем дел од светската јавност веќе го прогласи ова забивање за – атракција на векот.

Човекот кој ќе ве воодушеви се вика Макс Пауел, а направи незапаметен потег, кој и тешко се објаснува. Треба само да се види.


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime