ДО 18 И 30 ЧАСОТ ГЛАСАЛЕ 48,46 ОТСТО ИЗБИРАЧИ Правото на глас го искористиле повеќе од 800 илјади лица

Гласовите се пребројуваат, а во моментот, од 90,76% обработени информации од 3.184 избирачки места, досега гласале 801.540 лица.

Related post