Информација од микрокредитирање Хоризонти

Почитувани клиенти,

Согласно новонастаната ситуација, Ве известуваме дека Хоризонти воведува сет на посебни мерки за промена на договорните услови на заемите на клиентите кои се погодени од кризата со ширењето на корона вирусот,
со цел да им ја олесни на клиентите отплатата на заемите.
Во периодот што следи, клиентите ќе бидат контактирани за да се запознаат со усвоените мерки и начинот на кој истите можат да ги искористат, со цел надминување на финансиските проблеми предизвикани од кризата.

Ви благодариме на разбирањето!

https://www.facebook.com/horizontimikrokreditiranje


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime