КОСТА ПЕТРОВ СО НОВА КНИГА

Според народот, литературата и приказните треба да постојат, но и така е. Тие постојат само што секој не ги користи и практикува. Постојат луѓе кои се занимаваат со литература и приказна, но според некои други тоа веќе не треба да постои бидејќи социјалните мрежи им ги затворија умовите и очите.

Еден претставник на тоа е Коста Петров кој е автор на книги. Пишува книги и тоа вистински од својот живот. Во неговата книга ,, Се гледаме на врвот”- тој таму во таа содржина напишал како успеа да биде во тоа што е денес кои му беа препреките кои му беа вистинските пријатели а кои само му глумеа.

Една од неговата статија на инстаграм е: ,,Во животот може да имаме се, но за да стигнеме до целта, мораме да го изодиме патот по кој малкумина се решиле да тргнат”. Затоа бидете храбри и продолжете по патот по кој сте тргнале можеби и вие ќе бидете еден како Коста Петров.

Автор: Ѓулсефа Кајтаз

Ангела Петковска


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime