Македонија завиена во црно: Познати 14–те загинати во автобуската несреќа

Познат е идентитетот на 14 патници кои го загубија животот во вчерашната автобуска несреќа кај Карпалак.

Раметула Абдураими, единец во семејството Абдураими

Валдете Хамити (1989), од Дебреште, мајка на две деца

Јовица Трпевски, од Гостивар, син на пратеникот Благојче Трпевски

Бесим Камбери, с. Сенокос, гостиварско

Онур Садику (19), од Гостивар

Есат Емрули, од Гостивар

Ајдин Исмаили (19) од Гостивар

Бесим Фетаи, од Врапчиште

Бејза Узеири, од Долна Бањица

Зоран Давидовски (1981), вработен во Град Скопје

Бобан Аврамовски, студент на ФОН

Трпана Јаневска, пензионерка од Гостивар

Дејан Ристевски, вработен во Народна банка на Македонија

Павле Костоски, од Гостивар, дипломец на правниот факултет во Скопје

ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР!


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime