ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ СО ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА РОМСКИОТ ЈАЗИК

Денес го одбележуваме Меѓународниот ден на ромскиот јазик и ја славиме културата на Ромите, како дел од нашето македонско културно богатство и богатство на целото човештво.

Северна Македонија беше лидер во афирмацијата на ромскиот јазик на институционално рамниште. Продложуваме да ги поддржуваме иницијативите за промоција и зачувување на ромскиот јазик и култура.


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime