Реакција на ОК Шуто Оризари по повод денешната најава на градоначалникот Шилегов за реконструкција на главната улица.

Ова е голем срам за СДСМ, со уште една лага без никаков срам пред предвремените парламентарни избори се појави градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов во Шуто Оризари и најави одпочнување на втората фаза на реконструкција на главната улица Индира Ганди во оваа општина.

Во изборната кампања Шилегов вети проширување и целосна реконструкција, од проширувањето нема ништо, па да не е без ич реконструкцијата ја поделија во две а сега гледаме и во три фази. За овие три години од владеењето видовме само 1100м должни асфалт, колку ли ќе им треба да ја асфалтираат целата улица.

Се симнаа до толку ниско што во инсертите дадени за време на изјавата на Шилегов(снимката од дрон) се прикажува поставувањето на канализацијата на оваа улица за време на градоначалникот Коце Трајановски(китење со туѓи перја) и замислете после само еден час од дадената изјава повлечена е машинеријата (еден багер) и целата поставена сигнализација. Јасно им е на граѓаните се, нема да ви успее со ова, ако мислите дека на овој начин ќе ги придобиете како ваши гласачи се лажете. Во Шуто Оризари завршена е работата со СДСМ, а ќе се уверите на 12.Април.


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime