РЕДАЧ/КИ-ПАКУВАЧ/КИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ (реон ШУТО ОРИЗАРИ)

Full-Time

 • Скопје, Македонија
 • Работна позиција : РЕДАЧ/КИ-ПАКУВАЧ/КИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ (реон ШУТО ОРИЗАРИ)
 • Број на работни места : 10
 • Објавен на: 30 јули 2020
 • Краен рок: 14 август 2020

За вработување кај наш клиент, потребни се кандидати за позиција:

ЗАДАЧИ

 • Редење и пакување на готови производи и полупроизводи;
 • Подготвување на потребна амбалажа со соодветна декларација;
 • Поднесување на датумот на клипсата и редење во гајби, колички и пакети;

БАРАМЕ

 • Основно или средно образование;
 • Со и без работно искуство;

ПОНУДА

 • Дневница: 650 ден. (нето износ);
 • Можен почеток со работа-веднаш;
 • Договор на определено време, со договор на неопределено време;
 • Социјално и здравствено осигурување;
 • Работа во две смени, не е исклучена и трета смена;

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, аплицирајте директно со притискање на копчето „Аплицирај“!​
* Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи. Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

ЕСИ (Employment Services International)
ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

https://www.esi.mk/mk/ad-item/9b25fd27-613d-4953-9f5c-14b2b53fc4c0?fbclid=IwAR1GRkEDqk0ZuWLPOYMNjUy6yJ50djbUIVq1bnNmRs3_6G2XBfhsUJXeqWE


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime