СТРУЈАТА ПОСКАПУВА ЗА 7,4 ОТСТО, МЕСЕЧНА СМЕТКА ОД 1.500 ЌЕ СТАНЕ 1.600 ДЕНАРИ

Претседателот на консултантот за Регулаторната комисија за енергетика Марко Билимовски може да се каже дека ќе може да се добие услуга за повеќе корисници од вторник, по 7 месеци.

„Дали знаете дека ќе го прочитате дали е достапен за цената на струјата, ќе може да се спроведе крајна понуда. Сега земете го пример од 1.500 денари, дозволете си 100 денари “, пресмета Бислимовски.

Пред да ја добиете можноста за цени за киловат / час за да добиете електрична енергија, Билсимовски ќе ви овозможи да го посетите вашиот веб-сајт и да го посетите вашиот вебсајт за електронски услуги на веб-страниците на електронската побарувачка и да ги ставате на располагање на продажните места на веб-страницата.

 

Билсимовски може да се појави откако ќе понуди веб-страница на веб-страница за веб-страници за електронски услуги, како ЕВН, МЕПСОО и ЕЛЕМ, но не може да се најде на Интернет страницата.

 

„Според пресметка, 17 милиони евра пад на приходите има ЕВН. МЕПСО има опасност 11 милиони евра, приходите паднати и отпуштање на водачите на индустриска и комерцијална конференција “, ги кажуваше Билимовски аргументите за поскапување на струја.

РКЕ е можно да го донесете време, ако не сакате да ја користите вашата тарифа во корист на вас. Тој остава на ваков период.


Bašo Amenge


Grupa taro terne Roma intelektualcija, novinarija, web dizajnerija, tehničarija, montažerija thaj javer personali savo so isilen baro iskustvo ki piri buti rodingje te keren nesto nevo ko mediumsko internet than ki Makedonija. Palo beshiba ko sostanok taro timi taro 24vakti.mk angjape decija kaj ko akava momenti falinela jek romano web tv portali savo ka nudinel pravilno, kvalitetno, informacija baši o Roma. Adaleske formiringape o www.24vakti.mk  ko adava sostanok čivgjem akala celija thaj pričine soske te formirina o jekutno romano web tv portali 24vakti.mk

24Vakti © Copyright 2015 – 2019, Sa o nijamija si protektirime