Social

Popular Post

Makedonija

Нема да дежураат и да работат во амбуланта

Приватните специјализанти стапија во штрајк. Се заканија дека сè додека не им се зголемат плaтите и не добијат договор за

ПЕНДАРОВСКИ: Ако ги делиме граѓаните поради етничката припадност,

Стевчо Јакимовски ветува реформи во општините

TRENDING NEWS

read next

Recent Comments