SPORT За колку пари Ибрахимовиќ мораше да се вози 60 км со мотор?

Златан Ибрахимовиќ беше главна ѕвезда на музичкиот фестивал во Сан Ремо, а многумина го критикуваат поради неговите изјави во медиумите, но и покрај тоа Швеѓанецот не се грижи.

Ибрахимовиќ во приватниот живот е целосно различна личност од тоа каква што се претставува во јавност.

Швеѓанецот на својот настап на фестивалот доцнеше три часа, и тоа поради сообраќајна несреќа на автопат, а за да стигне до фестивалот мораше да запре моторџија и да се вози со него 60 км.

Ибрахимовиќ за својот настап на фестивалот заработи 50.000 евра, а веќе е познато што ќе направи со неговите пари. Тој веднаш сите средства ги донираше во хуманитарни цели.

извор:supersport.mk

Redzep Dalipi

https://24vakti.mk

Related post