Tags : instagram

Tehnologija

Додека САД се подготвува да го забрани ТикТок, тој поготвува

Компанијата „ТикТок“ наскоро ќе понуди нова апликација за објавување фотографии, која ќе биде конкурент на популарните платформи како „Инстаграм“, напиша изданието The Verge, покажувајќи порака накратко испратена до корисниците на популарната кинеска мрежа. Нова апликација како конкурент Новата апликација која ќе биде конкурент на Инстаграм ќе се вика TikTok Notes. Според првичните информации таму ќе […]Čitin pobuter