Роми за демократија: Марш за безбденост во текот на изборите

Марширање не како жртви туку како шампиони на правдата барајќи транспарентност и одговорност од институциите за извршување на својата должност и обезбедување на наша безбедност во текот на изборите и после нив

Related post