Видео: Прекрасна изведба на Атиџе, ѕвездата од Медена Земја!

На својата ФБ страна туристичка агенција објави видео од краток музички настап на звездата  од Медена земја Атиџе. Погледнете како изгледаше настапот на Атиџе.

Атиџе од Медена земја заедно со 1000+++ жени на 8ми март во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип #crvoexpress #travelagency #medenazemja #honeyland

Атиџе од Медена земја заедно со 1000+++ жени на 8ми март во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип#crvoexpress #travelagency #medenazemja #honeyland

Posted by T.A. Crvo Express Stip on Monday, March 9, 2020

Извор: https://zase.mk/articles/383670/video-prekrasna-izvedba-na-zvezdata-od-medena-zemja-atidje

Dzulia Selim Memed

https://www.24vakti.mk

Related post