Илиевски на маалска средба со граѓаните во Средорек

Денеска кандидатот за градоначалник на Куманово, од СДСМ, Оливер Илиевски оствари средба со граѓаните од ул. „Анѓа Ранковиќ“, местото Бавчи и и нас. Средорек.

„Ромите се нашите комшии, другари. Да ги згрижме во институции, да ги вработиме, да донесуваат одлуки сами за себе. Заедно со Самет, Дејан Мустафа, идните советници во Советот, заедно до целта за еднаквост на ромите во општеството.“- рече Илиевски.

Тој заедно со кандидатите за советници порача победа на најдоброто за Куманово на 17 ти октомври.

Related post