На светскиот ден на Ромите Менсур Халити, директор на Фондација Роми за Демократија – Европа испрати силна порака на сите Роми во Европа и Светот.

На светскиот ден на Ромите Менсур Халити, директор на Фондација Роми за Демократија – Европа испрати силна порака на сите Роми во Европа и Светот.

 

Dzulia Selim Memed

https://www.24vakti.mk

Related post