Испитување на јавното мислење за претседателските и парламентарните избори 2024

Оваа анкета е анонимна и има за цел да го испита мислењето на ромската заедница за претстојните претседателски и парламентарни избори кои ќе се одржат на 24 Април односно 08 Мај, 2024 година. Анкетата се базира на досегашните јавно објавени информации за кандидатите за претседателските и парламентарни избори. Оваа анкета содржи 21 прашања и ќе трае од 18.04.2024 до 30.04.2024. Пополнувањето на анкетата нема да Ви одземе повеќе од 5 минути.

Анкетата на следниот линк https://www.surveymonkey.com/r/XQRJJF9

Dzulia Selim Memed

https://www.24vakti.mk

Related post