Кампања за парламентарни избори 2024

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети во рамки на кампањата за парламентрани избори е на средби со граѓаните во Кичево и Пласница. Носителот на листата во ИЕ 5 Самка Ибраимовски е на терен во Струга.

Носителите на листи од Левица ќе имаат средби со граѓани во Ресен, Тетово, Велес и Свети Николе. А коалицијата Вреди ја претстави својата програма пред жителите на Тетово.

СДСМ и коалицијата за европска иднина на средби со граѓаните на гостивар додека ВМРОД-ДПМНЕ и коалицијата денеска се во Чешиново Облево, Виница, Кочани.

Related post