Османи ги прекина предизборните активности за денеска

Kандидатот за претседател од ДУИ, Бујар Османи ги прекина активностите од кампањата предвидени за денеска, поради, како што објави на својот Фејсбук, здравствени причини.

„Од семејни здравствени причини ќе ги прекинам денешните активности во кампањата. Се надевам дека ќе бидам со вас на трибината вечерва ако се биде добро. Ви благодариме за разбирањето!“ напиша Османи.

Related post