Фејсбук, Инстаграм, ВатсАп и Месинџер недостапни во цел све

Некои од најпопуларните апликации за социјално вмрежување во светот – Фејсбук, Инстаграм, ВатсАп и Месинџер „паднаа“ во цел свет.

 

Related post