Broja ko gasachko lil Izbori 2021: Kuco 2, Gege 25, Tefik 15,Halit 11, Ferat 12

ИМЕ НА ПОДНОСИТЕЛ БРОЈ ВО ГЛАСАЧКО ЛИВЧЕ
АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ 5
АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ И АЛТЕРНАТИВА 6
АЛТЕРНАТИВА 10
ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА „ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА‘ 7
ВМРО-НАРОДНА ПАРТИЈА 14
Граѓанска Опција за Македонија-ГРОМ 1
Движење БЕСА 16
Движење „Одлучно за промени” – ЛДП и ДОМ 2
Демократска партија на Албанците – ДПА 11
Демократска Унија за интеграција – ДУИ 3
Демократска партија на Турците на Македонија – ДПТМ 8
Kоалиција „НАЈДОБРОТО ЗА МОЈАТА ОПШТИНА“ предводена од СДСМ 12
КОАЛИЦИЈА ,,СИТЕ ЗАЕДНО“ ДЕМОКРАТСКА УНИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА, АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ И АЛТЕРНАТИВА 4
ЛЕВИЦА 15
Партија за движење на Турците во Македонија – ПДТ 13
СДСМ Социјалдемократски Сојуз на Република Македонија 9
Бошњачки демократски сојуз БДС 23
ДВИЖЕЊЕ ЗА ДРЖАВА И ПРАВДА ДДП 18
ДВИЖЕЊЕ ЗА ДЕМОКРАТИЈА, ПРАВА, СЛОБОДА 33
Движење за Национално Единство на Турците – ДНЕТ 24
Демократи 32
Демократски Сили на Ромите – ДСР 31
Единствена Македонија  ЕМ 19
ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА 20
КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА 27
Македонска Акција – МААК 22
Македонска Ера Трета/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ 29
Партија на Обединети Демократи ПОДЕМ 30
РОДИНА МАКЕДОНИЈА 17
РОМ – РОМЕСКЕ 25
СОЈУЗ НА РОМИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА 21
ТВОЈА ПАРТИЈА 28
Трајно Македонско Радикално Обединување – ТМРО 26
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -АБДУЛА РЕЏЕПИ 73
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – АГИМ САДИКУ 53
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-АЛЕКСАНДАР ЃОРЃИЕВСКИ 74
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-АЛЕКСАНДАР ЈАНЕВСКИ 121
 ГРУПА ИЗБИРАЧИ -АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 101
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -АЛЕКСАНДАР СИМОНОВСКИ 72
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -АЛЕКСАНДРА ТРАЈАНОВА ИЛИЕВ 59
ГРУПА ИЗБИРАЧИ АНА ПЕТРОВСКА 104
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ,,АНДОН КРСТЕВСКИ“ 100
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-АНГЕЛЧО ГЕОРГИЕВСКИ 106
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -АНТОНИО НАУМОСКИ 98
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – АХМЕДИН РАМОВИЌ 99
ГРУПА ИЗБИРАЧИ АЦО НОВЕСКИ 86
Група избирачи –  Божо Лажетиќ 84
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -БОЈАН ТРАЈКОВСКИ 88
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -БОРИС ВАНЧЕВ 90
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- БОРЧЕ БУЧИНСКИ 102
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -БРАНЕ ЈОВАНОСКИ 54
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ВЕНКО КРСТЕВСКИ 116
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ВИОЛЕТА ЃОРЃИЕВСКА 55
 ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ВЛАДО РИСТОВ 71
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ВЛАДЕ МИЛАНОВ 89
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ГЛИГОР ПЕТКОВ 97
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ГОРАН ПОЦЕВ 62
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ГОРАН РАЈЧЕВСКИ 67
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ГОРАН РУСОВСКИ 63
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ГОРАН ЧЕКАЛОВИЌ 66
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ДАНЕЛА АРСОВСКА 82
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ДАНИЕЛ МАКСИМОСКИ 69
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ДАРКО ГОЦЕВСКИ 60
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ДАРКО КОНЕСКИ 81
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ДЕЈАН ДИМИТРОВСКИ 76
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ДЕЈАН ЃОРЃИЕВ 96
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ДЕНИС  ТОДОРОВСКИ 94
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ДИМИТАР ВЕЛЈАНОСКИ 122
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ДИМЧЕ АНДРЕСКИ 37
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ДРАГАНА ВЕЛКОВСКА 119
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – ГАБРИЕЛА ИЛИЕВСКА 65
ГРУПА ИЗБИРАЧИ Ѓорѓи Танушев 120
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЕНВЕР ПАЈАЗИТИ 64
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЖАРКО СТЕВАНОСКИ 114
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЖИКА СТОЈАНОВСКИ 95
Група избирачи  Златко Шурбевски 68
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ЗОРАН ВИТАНОВСКИ 77
Група избирачи -Ивана Ѓорѓиевска 61
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ИВИЦА АВРАМОСКИ 112
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ИВИЦА ТОШЕВСКИ 111
Група избирачи Јана Белчева Андреевска 83
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ЈОВАН ЗЛАТЕВСКИ 109
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЈОВАН ПЕЈКОВСКИ 56
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЈОРДАН ПАВЛОВ 70
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЗОРАН ЛАЗАРОВСКИ – ПАЉО 107
ГРУПА ИЗБИРАЧИ ЗОРАН НОГАЧЕСКИ 110
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- МАКЕДОНКА АНГЕЛОВСКА 44
ГРУПА ИЗБИРАЧИ МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ 80
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -МАРЈАН АЛАМПИОСКИ 75
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -МАРЈАНЧО АРАНЃЕЛОВ 46
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- МАРЈАНЧО КОЛЕВСКИ 51
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -МИЛОШ СТАМЕНКОВИЌ 42
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-МИРАН МИТРЕВСКИ 108
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -МИРОСЛАВ СЛАВКОВИЌ              79
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- МИТКО КАМЧЕВ 48
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -МУАМЕД АХМЕДОВ 50
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -НЕВЕНА ГЕОРГИЕВСКА 52
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ПЕРО МИТРЕВСКИ 113
 ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ПЕТАР КАМЧЕВСКИ 45
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – РЕМЗИ МЕДИК 103
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -РИСТЕ АНДОНОВ 92
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – РИСТЕНКА АЛТИПАРМАКОВСКА 36
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- РИСТО САКАЛИЕВ 117
ГРУПА ИЗБИРАЧИ РИСТО ЏАКОВ 105
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -СВЕТО ДИМОВСКИ 49
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-СЛОБОДАН ВЕЛИНОВСКИ 78
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- СЕЈДО САЛИОВ 91
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – СЛОБОДАН ДАНЕВСКИ 34
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -СТЕВЧЕ СТЕВОСКИ 38
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -СТЕФАН ПУТОВСКИ 85
ГРУПА ИЗБИРАЧИ СТОЈАНЧЕ ЛАЗОВ 40
ГРУПА ИЗБИРАЧИ СТОЈАНЧО ЧАУШ ТРПЕСКИ 58
ГРУПА ИЗБИРАЧИ СТОЛЕ АТАНАСОВСКИ 43
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-СУЗАНА ЃОРЃИЕВИЌ 41
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ТОМЕ ЌИЧУКОB 35
Група избирачи ТРАЈЧЕ ИЛИЕВСКИ 115
ГРУПА ИЗБИРАЧИ- ФРАНЧЕСКО НАКОВ 39
ГРУПА ИЗБИРАЧИ – ФАТМИР ЛИМАНИ 87
ГРУПА ИЗБИРАЧИ -ФИЛИП ЏИКОВСКИ 47
Група избирачи-ХАМДИ СУЛЕМАНИ 93
ГРУПА ИЗБИРАЧИ-ШАЌИР ИСЛАМИ 57
Група избирачи -ШЕФКЕТ АСАНОВ 118

Related post