Tehnologija

Makedonija Tehnologija

Хакери го пробија дигиталниот ЕУ ковид сертификат преку македонски

Нашето Мистерство за здравство ги повлече до сега издадените дигитални ЕУ сертификати посочувајќи им на граѓаните кои поседувале такви да си извадат нови. Европа ја зафати кјуар „QR“ треска откако

read next

Recent Comments