Бујар Османи гласаше во Чаир

Кандидатот за претседател Бујар Османи гласаше и посака слободни, фер и демократски избори. Тој повика на масовна излезност на изборите со надеж за подобри денови на нашата држава во големата европска фамилија.

Османи ги оцени овие избори како одлучувачки за иднината на земјата затоа што според него, изборот е помеѓу две опции, изолација или интеграција.

Related post