ВО ЖИВО: Бугарскиот премиер Кирил Петков пристигна во посета на земјава

Проследете го во живо пристигнувањерто на бугарскиот премиер Кирил Петков во Владата на Македонија.

Петков беше пречекан од премиерот Димитар Ковачевски.

Related post