Груби: Зошто да не и некоја македонска партија се приклучи на Европскиот фронт

Артан Груби од ДУИ, вчера на говор на митинг на Европскиот фронт, рече дека оваа коалиција е составена од Албанци, Роми, Турци, а изрази надеж дека и некоја македонска партија ќе се приклучи на Европскиот фронт.

„Овој Европски фронт има албански, ромски, турски партии. Зошто да не утре да ни се приклучи и некоја македонска партија“, рече Груби.

Related post