Дарко Каевски: Ги отфрлам сите обвинувања на ОЈО

Дарко Каевски се огласи на својот профил на фејсбук каде што со јавноста сподели:

Ги отфрлам сите обвинувања на ОЈО кои ги сметам за неосновани и тенденциозни. Најодговорно тврдам дека го немам прекршено законот во ниту еден случај и тоа ќе се докаже.

Related post