Претседателскиот кандидат Стевчо Јакимовски на средба со граѓаните во Кичево

Кандидатот за претседател на Република Македонија, Стевчо Јакимовски, денеска оствари средба со граѓани во Кичево.

Нема преговори за македонскиот јазик и идентитет, ќе бидам претседател за сите граѓани на Република Македонија и Македонија секогаш ќе биде на прво место, порача Јакимовски.

Центар за комуникации на ГРОМ, коалиција „Храбро за Македонија“

 

Related post