Се запалија бараките на Судот за прекршоци во Градски парк

Пожар ги зафати бараките каде што порано беше сместен Судот за прекршоци, лоцирани веднаш до салата „Партизан“ во близина на Градскиот парк.

 

Командирот на противпожарната бригада Владимир Симоновски  кажа дека веќе се излезени на терен и се интервенира.Од пожарот во опасност е и угостителскиот објект Томче Софка.

 

Related post